Foto: SynotTip Virslīga

Latvijas futbola klubam "Ventspils" pievienojies 22 gadus vecais Latvijas pussargs Ingars Sarmis Stuglis, vēsta komandas preses dienests.

Karjeru Latvijas futbola elitē Ingars Stuglis sāka Rīgas "Metta/LU", bet pēdējā laikā viņš aizstāvēja Jūrmalas "Spartaka" krāsas, kurā aizvadīja divas sezonas. Jūrmalas kluba sastāvā pussargs kļuva par Latvijas čempionu 2017. gadā. Ingars regulāri tika izsaukts uz Latvijas U-21 izlasi.

Kopumā Latvijas čempionātā Ingars Stuglis aizvadījis 103 mačus un guvis septiņus vārtus.

"Mēs turpinām futbolistu meklēšanu, kuri var pastiprināt mūsu komandu. Mums vajadzīgi futbolisti, kuri izsalkuši pēc uzvarām, gatavi cīnīties par rezultātu vienmēr un pastāvīgi. Un zinoši, kā to panākt. Tāds arī ir Ingars Stuglis - jauns, ambiciozs pussargs, kurš grib uzvarēt un cīnīties par augstām vietām," sacīja FK "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks. "Viņš jau kļuvis par valsts čempionu un, esmu pārliecināts, grib atkal iekarot šo augstieni. Mēs sen sekojām šim spēlētājam. Viņš ir kreatīvs, darbspējīgs, mobils."

Savukārt Pats Stuglis sacīja, ka viņš jaunajā klubā vēlas sasniegt jaunu spēles līmeni.

"Nostiprināties tādas klasiskas komandas sastāvā, nest tai labumu, cīnīties par čempionu nosaukumu un uzvarēt - tie ir mani mērķi jaunajā sezonā. Kad parādījās variants ar FKV, es nemaz daudz nedomāju: ja parādās tāda iespēja, to vajag obligāti izmantot," teica Stuglis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!