2009.gada Latvijas "LMT Virslīgas" futbola čempionāta vicečempioni FK "Ventspils" otrdien parakstīja līgumus ar trīs Latvijas futbola audzēkņiem.

FK "Ventspils" rindas papildināja trīs aizsargi - Artūrs Silagailis, Vladislavs Gabovs un Oļegs Baikovs.

Silagailis, kurš ir dzimis 1987.gadā, FK "Ventspils" pievienojās no Ukrainas augstākās līgas kluba "Kryvbas", bet pirms tam futbolists ir pārstāvējis citu "LMT Virslīgas" klubu Rēzeknes "Blāzma".

Silagaiļa vienaudzis Vladislabs Gabovs karjeras lielāko daļu pavadīja Daugavpils "Dinaburg" vienībā, kuras rindās aizvadīja 90 spēles (3 vārti). Tāpat Gabovs ir pārstāvējis Igaunijas augstākās līgas klubu Tallinas "TVMK".

Pieredzējušākais no trim aizsargiem ir Oļegs Baikovs, kurš ir dzimis 1984.gadā. Latvijas čempionātā Baikovs ir pārstāvējis "Olimps" un FK "Rīga", kopumā aizvadot 63 spēles Latvijas virslīgas čempionātā. 2006.gadā futbolists pārstāvēja Lietuvas klubu "Vetra", bet pēc tam Skopjes "Vardar" no Maķedonijas, kā rindās futbolists kļuva par Maķedonijas superkausa ieguvēju, bet pēdējo sezonu Baikovs pavadīja kādā no Kipras čempionātiem.

Pirmo spēli 2010.gada Latvijas "LMT virslīgas" čempionātā "Ventspils" aizvadīs 10.aprīlī, izbraukumā tiekoties ar FK "Jelgava" futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!