Foto: F64
Pašreizējie Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" čempioni futbolā "Ventspils" titula aizstāvēšanu sestdien sāka ar uzvaru, savā laukumā ar 2:0 (0:0) pārspējot ambiciozo Rīgas "Daugavu".

Abus vārtus ventspilnieku labā guva nigēriešu uzbrucējs Ahmeds Abdultaofiks.

Spēles pirmo puslaiku abas komandas aizvadīja aktīvā spēlē, taču nevienai no vienībām gūt vārtus neizdevās. Dueļa rezultāts tika atklāts otrajā puslaikā, kad 56.minūtē vārtus guva Abdultaofiks, kurš pēc astoņām minūtēm bija precīzs vēlreiz, vārtu guvumā pārvēršot vienu no ventspilnieku centrējumiem.

Atlikušajā spēles laikā Rīgas "Daugavai" neatradās pretargumenti, lai patraucētu pašreizējos Latvijas čempionu ceļā uz uzvaru.

Tikmēr citā mačā pie uzvaras izdevies tikt arī "Jelgava" futbolistiem, kas teicami aizvadīja iepriekšējās sezonas izskaņu. Jelgavnieki izbraukumā ar 3:1 (1:1) pārspēja "Jūrmalu", turklāt visus trīs vārtus viesu labā guva Vladislavs Kozlovs, jau pirmajā kārtā nodrošinot šosezon pirmo "hat-trick" virslīgā.

Kā ziņots, pirmajā jaunās sezonas mačā piektdien jaunizveidotais "Liepājas" klubs ar rezultātu 2:1 uzveica "Metta/Latvijas Universitāte" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!