Foto: F64
Latvijas čempionvienība futbolā "Ventspils" komanda UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas atbildes spēlē pret titulēto Somijas klubu Helsinku HJK varēja atspēlēties un panākt sev vēlamo rezultātu divu maču summā, uzskata ventspilnieku galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

Kā zināms, atbildes mačā "Ventspils" izbraukumā piekāpās sāncenšiem ar 0:1, divu spēļu summā ciešot neveiksmi ar 1:4 un izstājoties no UEFA Čempionu līgas.

"Mums pirms nedēļas bija smags zaudējums savā laukumā. Tiešām muļķīga neveiksme. Tomēr atbildes mačam bijām labi noskaņojušies," portāls "Sportti.com" citē Pučinska teikto. "Zinājām, ka varam sasniegt sev vēlamo rezultātu. Spēli aizvadījām labi, it īpaši pirmajā puslaikā, taču diemžēl ar to nepietika."

"Apzinājāmies, ka mūsu meistarības līmenis ir zemāks nekā HJK komandai. Taču, kā bija redzams pirmajā puslaikā, varējām iesist pāris vārtu. Tomēr, ja mēs būtu spēlējuši uzbrukuma futbolu, tas mājiniekiem ļautu dot prettriecienu un atrisināt dueļa iznākumu jau pašā sākumā," uzsvēra Pučinsks.

Kā zināms, pirms nedēļas "Ventspils" pirmajā mačā savā laukumā piekāpās ar rezultātu 1:3, kaut vārtus guva pirmā.

JHK komanda kvalifikācijas turnīra trešajā kārtā tiksies ar Slovēnijas klubu "Maribor", kas pērn aizkļuva līdz apakšgrupu turnīram, vai Kazahstānas komandu "Astana". Šo komandu pirmajā mačā "Maribor" guva panākumu ar rezultātu 1:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!