Foto: Latvijas Futbola federācija
Latvijas nacionālā futbola izlase pirmdien uzsāka treniņnometni, gatavojoties oktobrī gaidāmajām spēlēm ar Fēru salām un Ungāriju.

Izlase treniņnometni uzsāka 23 cilvēku sastāvā. Ziņots, ka izlasei cīņās nepalīdzēs uzbrucējs Artjoms Rudņevs, jo sestdien Vācijas futbola bundeslīgas spēlē atsvaidzinājis savu septembrī pirmsspēles treniņā Andorā gūto savainojumu. Toreiz daugavpilietis sastiepa muskuli.

Ziņots, ka Latvijas futbola izlases galvenais treneris Pahars pirms kvalifikācijas turnīra spēlēm ar Fēru salām un Ungāriju kandidātu sarakstā ir iekļāvis ne tikai šosezon rezultatīvi spēlējošo uzbrucēju Vladislavu Gutkovski, bet arī pussargu Ivanu Lukjanovu, kurš starp kandidātiem atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Tāpat valstsvienības kandidātu pulkam pievienojies Latvijas virslīgas rezultatīvākais futbolists Ģirts Karlsons, kurš iepriekšējo reizi izlasē spēlēja 2011. gadā.
Latvijas izlase PK kvalifikācijas B apakšgrupas spēlēs 7. oktobrī uzņems Fēru salas, bet trīs dienas vēlāk turpat "Skonto" stadionā tiksies ar Ungāriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!