Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas futbola komandas "Barcelona" superzvaigzne Lionels Mesi pirmdien ieradies kluba treniņu bāzē, vēsta ziņu aģentūra AFP.

Kā novērojis AFP reportieris, Mesi pulksten 16 ieradies kluba bāzē, kas atrodas Barselonas pilsētas pievārtē. Vēlāk "Barcelona" publicēja fotogrāfiju, kurā redzams, kā Mesi piedalās treniņā.

Argentīnietim šis ir pirmais treniņš Barselonas komandā kopš to vada Ronalds Kūmans.

Mesi augusta beigās informēja klubu par vēlmi pamest komandu, taču pagājušajā nedēļā paziņojis, ka vismaz uz vienu sezonu paliks Barselonā.

Barselonas klubs augustā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā ar 2:8 kapitulēja Minhenes "Bayern", piedzīvojot vienu no smagākajiem zaudējumiem kluba vēsturē. Pirmo reizi kopš 2007./2008. gada sezonas "Barcelona" palika bez tituliem.

Augustā komandas stūri pārņēma Ronalds Kūmans, kurš amatā nomainīja Enriki Setjenu.

Mesi un kluba līgumā ir atruna, ka katru sezonu līdz 31. maijam futbolistam ir tiesības lauzt vienošanos bez izpirkuma maksas. Mesi advokāti uzskatīja, ka argentīnietim šogad ir tiesības to darīt vēlāk, jo sezona tika pabeigta vien augustā, bet klubs bija pretējās domās.

33 gadus vecā Mesi līguma izpirkuma maksa ir 700 miljoni eiro un tas noslēgsies nākamā gada jūnijā.

Mesi karjeras laikā sešas reizes ieguvis "Ballon d’Or" balvu, ko pasniedz gada labākajam futbolistam. Viņš "Barcelona" komandai palīdzējis desmit reizes uzvarēt Spānijas čempionātā un iegūt četras UEFA Čempionu līgas trofejas.

Ar "Barcelona" komandu viņš ir kopš 13 gadu vecuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!