Otrdien, 12. aprīlī, Rīgas Futbola akadēmija atklāja 2016. gada sezonu, un pasākumā piedalījās arī Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars, informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīgas Futbola akadēmijas ietvaros galvaspilsētas talantīgākajiem futbolistiem 13 līdz 15 vecumā ir iespēja pilnveidot savas prasmes un iemaņas pieredzējušā trenera Aleksandra Starkova vadībā.

"Šajā vecumā puikas bieži pamet futbolu, jo rodas citas intereses. Arī vecākiem nereti pietrūkst naudas, lai turpinātu vest savus bērnus uz treniņiem. Rīgas Futbola akadēmija piedāvā par brīvu saglabāt jaunos talantus Latvijas futbolam", norāda bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs.

"Man ir prieks vērot kā aug jaunā futbola paaudze. Aleksandrs Starkovs ir ideāls variants jauniešu izaugsmei. Tā ir liela veiksme, ka viņš uzņēmies šo misiju", tā uzsver esošais Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars.

Trešo sezonu jaunajām Rīgas futbola nākotnes cerībām papildus treniņiem savos futbola klubos tiek organizētas nodarbības, kas vērstas uz viņu individuālās meistarības attīstību.

Šogad par Rīgas Futbola akadēmijas menedžeri kļuvis bijušais Latvijas izlases spēlētājs Imants Bleidelis, bet treniņu procesu vada vēl vairāki pazīstami bijušie nacionālās komandas spēlētāji, piemēram, Andrejs Rubins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!