"Optibet" Latvijas futbola virslīgas klubu "Jelgava" trenēs Slovākijas speciālists Jozefs Škrlīks, piektdien klubs paziņoja savā "Facebook" kontā.

Klubs atgādina, ka pirmdien tika izcīnīta pirmā uzvara galvenā trenera pienākumu izpildītāja Valērija Redjko, kurš stājās šajā amatā Ervīna Pērkona vietā, vadībā, mājās ar 2:1 pieveicot "Liepāju", bet jau nākamajā dienā klubs ir vienojies ar jauno "Jelgavas" galveno treneri Škrlīku.

Trešdien aizritēja pirmais treniņš jaunā trenera vadībā, un trešdien tika panākta vienošanās ar jauno "Jelgavas" sporta direktoru Sauļu Širmeli.

Gan Škrlīks, gan Širmelis Jelgavā jau ir strādājuši, 2016.gada jūnijā par Futbola kluba "Jelgava" galveno treneri kļūstot Širmelim, bet viņa asistentu - Škrlīkam. Abi komandā bija līdz gada beigām.

2003. un 2004.gadā Širmelis pusotru sezonu bija "Ventspils" galvenais treneris.

Škrlīka kontā trenera karjerā bez Slovākijas zemāko līgu klubu trenēšanas ir arī darbs Kazahstānā, kur viņš bija arī valsts U-21 izlases trenera palīgs.

2021./2022.gada sezonā Škrīks, kurš ir dzimis Humennē, trenēja Slovākijas otrās līgas klubu "Humenne".

Klubs ziņo, ka debiju Latvijas čempionātā Škrlīks piedzīvos jau piektdien, kad plkst.18 "Daugavpils" stadiona "Esplanāde" mākslīgajā laukumā tiksies ar "Daugavpili".

Turnīra tabulā 14 mačos "Jelgava" ir sakrājusi 15 , bet "Daugavpils" - desmit punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!