"Optibet" Latvijas futbola virslīgas klubs "Jelgava" paziņojis, ka tam beigušās līgumsaistības ar komandas ilggadējo pussargu Arti Lazdiņu, kurš meklēs iespēju pievienoties kādai citai vienībai.

33 gadus vecajam centra pussargam jūlijā noslēdzies līguma termiņš ar Zemgales klubu, un šobrīd Lazdiņš ir jauna izaicinājuma meklējumos, vēsta klubs.

Futbola kluba "Jelgava" rindās limbažnieks parādījās 2010. gadā. Ar nelielu pārtraukumu, kas saistījās ar pievienošanos Polijas klubam Glivices 'Piast", Lazdiņš "Jelgavas" rindās aizvadījis 180 spēles deviņās sezonās.

Pussargs pārstāvējis Jelgavas klubu tā veiksmīgākajās sezonās, kuru laikā jelgavnieki izcīnīja četrus Latvijas kausus futbolā, virslīgā sasnieguši sudraba un bronzas medaļas, kā arī piecas reizes piedalījās Eirokausos.

Latvijas nacionālajā izlasē 29 spēles aizvadījušais futbolists savas karjeras laikā pārstāvējis arī futbola klubu "Ventspils", kura rindās viņš debitēja virslīgā 2006. gada sezonā. Kurzemes kluba sastāvā Lazdiņš aizvadīja 46 spēles, bet poļu "Piast" viņš pārstāvējis 33 mačos.

Futbola klubs "Jelgava" savā paziņojumā arī pateicies Lazdiņam par ieguldījumu futbola popularizēšanā Jelgavas pilsētā, kā arī par kluba izcīnītajām medaļām un kausiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!