Foto: LETA
Latvijas čempionvienība futbolā "Ventspils" noslēgusi līgumu ar diviem pussargiem - nigērieti Maiklu Tukuru un Moldovas izlases spēlētāju Igoru Cigirlašu, vēsta komandas oficiālā mājaslapa internetā.

Zīmīgi, ka abi futbolisti "Ventspils" komandā spēlējuši arī iepriekš.

23 gadus vecais Tukura Latvijas klubu pārstāvēja 2010.gadā, bet pagājušajā gadā viņš tika izīrēts Krievijas komandai Kazaņas "Rubin".

Savukārt 28 gadus vecais Cigirlašs "Ventspils" vienību pārstāvēja no 2007. līdz 2010.gadam, kopumā šajā laikā aizvadot 60 spēles un gūstot 15 vārtus.

Tagad "Ventspils" Cigirlašu izīrējusi no Ukrainas komandas Odesas "Černomorec".

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā "Ventspils" parakstīja vienošanos ar Latvijas izlases uzbrucēju Daniilu Turkovu, kā arī apstiprināja, ka arī nākamajā sezonā vienībā spēlēs rezultatīvais krievu uzbrucējs Vadims Jančuks.

"Ventspils" pagājušajā gadā par Latvijas čempionvienību kļuva ceturto reizi kluba pastāvēšanas laikā un pirmo pēc divu gadu pārtraukuma. Izšķirošo pārsvaru ventspilnieki nodrošināja tikai čempionāta pēdējā kārtā.

Šogad Latvijas virslīgas čempionātā atkal startēs desmit klubi, kas sacentīsies četros apļos.

Jau vēstīts, ka Latvijas futbola sezona sāksies 17. un 18.martā ar Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināliem, savukārt virslīgas čempionāta pirmās spēles paredzētas nedēļu vēlāk - 24. un 25.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!