Foto: Publicitātes attēli

Latvijas futbola virslīgas jaunpienācējiem "Rīgas Futbola skola" (RFS) pievienojies pieredzējušais Latvijas izlases spēlētājs Aleksejs Višņakovs, informēja komandas ģenerālsponsors "LNK Group".

Višņakovs Latvijas valstsvienībā spēlē kopš 2004.gada, un bija svarīgs spēlētājs arī aizvadītajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā.

Aizvadītajā sezonā Višņkovs spēlēja "Skonto" komandā, kuru šogad nepielaida startam virslīgā. Tieši RFS aizvieto "Skonto" komandu virslīgas čempionātā. Šajā starpsezonā Višņakovam neizdevās izturēt pārbaudes laiku Polijas komandā "Ruch", tāpēc viņš karjeru turpinās Latvijā

"Esam ļoti priecīgi, ka RFS ir pievienojies viens no labākajiem Latvijas futbolistiem Aleksejs Višņakovs, kas ļaus klubam stiprināt savas pozīcijas Virslīgā. Tas ir tikai sākums un šobrīd tiek veiktas pārrunas ar citiem potenciālajiem spēlētājiem", skaidro kluba RFS ģenerāldirektors Maksims Krivuņecs.

"Esmu patiesi gandarīts, ka klubs tagad spēlēs Virslīgā. Mums ir daudz mērķu un uzdevumu tuvākajai nākotnei, kas jāizpilda. Komanda šobrīd dara visu, lai šajā sezonā sasniegtu labākos rezultātus," turpināja kluba pārstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!