Foto: F64

Latvijas futbola uzbrucējs Edgars Gauračs pievienosies Latvijas futbola virslīgas komandai Jūrmalas "Spartaks", intervijā Krievijas medijiem pastāstīja pats futbolists.

Gauračs līdz šim pārstāvēja Krievijas pirmās līgas komandu Maskavas "Torpedo", taču pēdējā laikā viņš vairs laukumā netika laists tik bieži, cik pats vēlētos.

"Vēlos iegūt spēļu praksi, tāpēc nolēmu pamest klubu. Man ir mērķis atgriezties Latvijas valstsvienībā uz 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru. Pie jaunā trenera Mariana Pahara ne reizi neesmu izsaukts uz izlasi, un tas notika tāpēc, ka man nav pietiekami liels spēles laiks," sacīja Pahars.

"Jūrmalā tagad strādā itāļu speciālists [Fabio Mikarelli], kurš vēlas mani redzēt komandā," piebilda futbolists.

Gauračs karjeru sāka Rēzeknes komandā "Blāzma", bet pēc tam bija Itālijas komandas "Ascoli" sistēmā. Pēc tam viņš kopā ar Latvijas komandu "Ventspils" startēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, vēlāk uz pusgadu tika izīrēts vienam no spēcīgākajiem Rumānijas klubiem Bukarestes "Rapid", bet pēcāk pārstāvēja Moldovas vienību Tiraspoles "Šeriff". Pēdējie klubi viņam bija Krasnojarskas "Jeņisej" un Maskavas "Torpedo"

Gauračs Latvijas izlases sastāvā aizvadījis 18 spēles, kuru laikā guvis piecus vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!