"Ghetto Football" desmitās sezonas pirmais turnīrs ārpus Rīgas, Grīziņkalna notiks sestdien, 25. jūlijā Tukumā, kad būs iespēja ne tikai spēlēt ielu futbolu 3 pret 3 piecās vecuma grupās, krājot ranga punktus sezonas kopvērtējumā, bet arī pārbaudīt individuālo meistarību "Pannas" turnirā un izklaidēties dažādās ar futbolu saistītās atrakcijās, ziņo pasākuma organizatori.

"Ghetto Football" Tukuma posma norises vieta būs stāvlaukums pie Tukuma 3. pamatskolas sporta kompleksa, kas atrodas Pauzera ielā 7. Komandu reģistrācija sāksies no plkst 13.00, bet spēļu sākums plkst. 14:00.

"Ghetto Football" turnīros var piedalīties ikviens interesents! "Ghetto Football" sacensības notiks 5 vecuma grupās – 20+, U19, U16, U14, U12. Paralēli notiks arī "Panna" turnīrs divās vecuma grupās – 16+ un U15.

"Ghetto Football" 3 pret 3 vecuma grupas:

20+ - bez vecuma ierobežojuma;
U19 - 2001.g.dz. un jaunāki;
U16 - 2004.g.dz. un jaunāki;
U14 - 2006.g.dz. un jaunāki;
U12 - 2008.g.dz. un jaunāki.

Panna turnīra vecuma grupas:

16+ - 2004.g.dz. un vecāki;
U15 - 2005.g.dz. un jaunāki.

Dalības maksa komandai 20+ un U19 grupā ir 15 eiro apmērā, bet pārējās vecuma grupās – 10 eiro. Tukuma komandām dalības maksa mazāka - attiecīgi desmit un seši eiro. Jaunas spēlētāja licences izveidošana vai iepriekšējā gada licences atjaunošana, kas derīga visiem "Ghetto Games" 2020. gada pasākumiem, maksā 3 eiro, bet dalībniekiem no Tukuma – 1 eiro. Piedalīšanās "Pannas" turnīrā ir bez maksas.

Līdzjutējiem un skatītājiem būs iespēja piedalīties atrakcijās ar futbola piegaršu - "Foot darts", "FIFA20" uz" Playstation4", "Panna", kā arī dažādos konkursus, ko organizēs pasākuma vadītāji Antons un Beiraks.

"Lai iekrāsotu šī gada vasaru, iepriecinātu pilsētas un novada iedzīvotājus un, protams, arī pilsētas viesus, Tukums šogad piedāvā kultūras, mākslas un aktīvās atpūtas brīvdabas pasākumu ciklu "Tiekamies Tukumā" (TT)," stāsta Tukuma TIC vadītāja Ingrīda Smuškova. "Viens no pasākuma zīmoliem ir "TT aktīvs", kas aicinās ikvienu – gan lielu un mazu, gan jaunu un vecu piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs. Viena no tādām jūlijā - "Ghetto Football" ielu futbola mači. Domājam, ka ar šīm sporta spēlēm jauniešiem būs iespēja ne vien piedalīties ielu futbola sacensībās, bet arī sajusties piederīgam Tukumam, lepoties ar saviem draugiem, satikt vienaudžus ar līdzīgām interesēm un iegūt jaunus draugus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!