Latvijas futbola izlases un Anglijas otrās spēcīgākās līgas – “Championship” – komandas “Reading” aizsargs Kaspars Gorkšs nedomā par to, cik spēles viņa klubam vēl jāuzvar, lai iekļūtu premjerlīgā, jo tā var sajukt prātā, intervijā interneta mājaslapai “getreading.co.uk” teica pats futbolists.

Šajā sezonā Gorkšs kopš pārcelšanās no Londonas “Queens Park Ranger” “Reading” vienības sastāvā nav izlaidis nevienu no 31 spēles, un, būdams pagājušās sezonas “Championship” divīzijas uzvarētājs, viņš zina, kā palīdzēt savai tagadējai vienībai iekļūt premjerlīgā.

“Mēs koncentrēsimies uz savu nākamo spēli un redzēsim, kas notiks turpmāk,” teica aizsargs. “Šī ir traks čempionāts. Ja mēs sāksim domāt par to, pie cik uzvarām vēl jātiek, vai cik vārti ir jāgūst, lai iekļūtu premjerlīgā, tad sajuksim prātā.”

Šobrīd “Reading” komanda izcīnījusi septiņas uzvaras pēc kārtas, kas palīdzēja tai čempionāta kopvērtējumā pakāpties uz trešo pozīciju.

“Aizvadīto mēnešu laikā mēs esam iemācījušies uzvarēt. Īpaši tad, kad spēle mūs īsti nepadodas,” stāstīja Gorkšs. “Mūsu komandā droši vien ir vissmagāk strādājošie uzbrucēji līgā, kuri palīdz cīnīties par bumbu, kas aizsargiem nedaudz atvieglo dzīvi.”

Tāpat Latvijas izlases aizsargam neesot svarīga personīgā statistika, jo pašas svarīgākās ir tikai uzvaras.

“Uzvaras runā pašas par sevi. Esmu viens no tiem cilvēkiem, kuram nerūp “sausās” uzvaras. Tāpat ir arī ar aizsargu gūtajiem vārtiem, tas ir plus, bet vissvarīgākās ir uzvaras,” uzsvēra Gorkšs.

Čempionāta kopvērtējumā “Reading” ar 63 punktiem 34 mačos ieņem trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!