Foto: F64

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs paudis vēlmi pagarināt līgumu ar Anglijas pēc spēka otrās līgas - "Championship" - komandu "Reading", vēsta portāls "Readingchronicle.co.uk".

Pašlaik 32 gadus vecais centra aizsargs sezonas pirmajā pusē savā komandā nekādi netika pie teikšanas, tomēr tagad jau sešās spēlēs pēc kārtas viņš devies laukumā "Reading" sākumsastāvā. No ceļgala savainojuma turpina atkopties viņa konkurents Šons Morisons, bet vienības centra aizsardzībā latvietis veido duetu ar Aleksu Pīrsu.

"Ja man būtu tāda iespēja, es ar lielāko prieku paliktu komandā. Jauns līgums būtu jauka Ziemassvētku dāvana," izteicies Gorkšs, kura pašreizējā vienošanās ar "Reading" beigsies nākamā gada vasarā. "Šajā ziņā no kluba neko neesmu dzirdējis, tāpēc jaunumu nav. Viss, ko varu darīt, ir kārtīgi veikt savu darbu un raudzīties, kurp tas mani aizvedīs."

"Man nepatīk par šādiem jautājumiem izteikt savus minējumus. Kas notiks, tas notiks," piebilda aizsargs. "Mums pašlaik ir ļoti laba komanda, kurai laukumā nepieciešama vien nedaudz lielāka saskaņa."

Karjeras laikā Gorkšs vietu premjerlīgā izcīnījis ne tika ar "Reading" komandu, bet arī ar Londonas "Queens Park Rangers" (QPR) vienību. Abos gadījumos gan latvietis pēc komandu iekļūšanas premjerlīgā pie lielas teikšanas netika.

"Championship" kopvērtējumā "Reading" šobrīd ar 34 punktiem 20 mačos ieņem piekto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!