Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Grieķijas superlīgas kluba "PAOK" atbalstītāji ieņēmuši reģionālā televīzijas kanāla ERT3 studiju un pieprasījuši diktoram ēterā nolasīt viņu paziņojumu, ziņo aģentūra AFP.

Saloniku futbola kluba līdzjutēji televīzijas studijā iebruka sporta ziņu laikā un lika diktoram nolasīt fanu ziņojumu par sankcijām, kas piespriestas PAOK futbola klubam. Pēc tam, kad ziņojums tika nolasīts, līdzjutēji miermīlīgi atstāja televīzijas studiju.

Grieķijas Futbola federācija marta sākumā lēma par trīs kopvērtējuma punktu noņemšanu valsts čempionātā PAOK komandai līdzjutēju uzvedības dēļ, turklāt nākamās divas mājas spēles Saloniku klubam būs jāaizvada pie tukšām stadiona tribīnēm.

25. februārī tiesneši apturēja PAOK un Pireju "Olympiakos" spēli, kad no tribīnēm mests tualetes papīra rullis trāpīja pa galvu "Olympiakos" trenerim, kurš guva traumu (attēlā). Tiesa lēma, ka uzvara šai mačā pienākas Pireju klubam.

Pēc kopvērtējuma punktu noņemšanas PAOK Grieķijas čempionātā noslīdējuši uz otro vietu, par diviem punktiem piekāpjoties Atēnu AEK un par septiņiem apsteidzot "Olympiakos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!