Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis piektdien guvis kārtējos vārtus Polijas ekstraklases ceturtās kārtas spēlē un kaldināja savas vienības Čenstohovas "Rakow" uzvaru izbraukumā pār Belsko-Bjalas "Podbeskidzie".

"Rakow" izbraukumā ar rezultātu 4:1 (4:1) sagrāva "Podbeskidzie".

Gutkovskis šo spēli sāka no pirmās minūtes, bet tika nomainīts 82. minūtē.

Latvijas futbolista kontā ir spēles pēdējie vārti, kas gūti pirmā puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē ar 11 metru soda sitienu.

Ar četriem gūtajiem vārtiem četros mačos Gutkovskis kopā ar vēl trim futbolistiem ir Polijas virslīgas labāko vārtu guvēju skaitā.

Vārtus gan pirmie šajā mačā guva mājinieki, kad 13. minūtē izcēlās Tomašs Novaks.

Viesi atbildēja ar četriem vārtiem 25 minūšu laikā, bumbu mājinieku vārtos divreiz ar 11 metru soda sitienu raidot Petram Švarcam un vēl vienus vārtus gūstot Marcinam Cebulam.

"Rakow" komanda izcīnīja trešo panākumu pēc kārtas.

Gutkovskis līgumu ar "Rakow" noslēdza gada sākumā, tomēr vienošanās paredzēja, ka futbolists uz Čenstohovas klubu pāries jūlijā. Līgums noslēgts līdz 2022. gada 30. jūnijam, taču klubam ir tiesības to pagarināt vēl uz diviem gadiem.

Pēc četrām spēlēm "Rakow" ar deviņiem punktiem pakāpusies uz otro vietu. Sestā ar pieciem punktiem trijos mačos ir Pāvela Šteinbora pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia", bet Gdaņskas "Lechia" ar savainoto Kristeru Toberu sastāvā trim punktiem ir astotā 16 komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!