Latvijas futbolisti pēc cienījamā snieguma pret Polijas izlasi bija sarūgtināti par zaudējumu, tomēr komandas sniegumā bija saskatāmas arī pozitīvās iezīmes.

Jau vēstīts, ka 2020. gada Eiropas čempionāta atlasē svētdien, 24. martā, Latvijas futbola izlase piekāpās spēcīgajai Polijai ar 0:2 (0:0).

"Cīnījāmies līdz pēdējiem spēkiem, atdevām visu, ko varējām. Ļoti žēl, ka spēle beidzās ar zaudējumu. Mums bija savi momenti, taču mēs neiesitām. Poļi savas iespējas izmantoja. Varējām spēli pabeigt kaut ar neizšķirtu," teica Latvijas izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis. "Ļoti žēl, ka neizmantoju ļoti labu momentu. Labam uzbrucējam šādos momentos vajag iesist".

"Es teikšu, ka spēli sākām labi un pirmajā puslaikā mums bija momenti un asas piespēles," sacīja pussargs Jānis Ikaunieks. "Otrajā puslaikā pāris reizes izdevās aizskriet pretuzbrukumā. Taču 60. minūtē bija jūtams, ka Polija nāk virsū ar lielākiem spēkiem, bet mēs nedaudz nosēdāmies. Kaut kur pietrūka spēki vai pārliecība."

"Šai spēlei vajadzētu mums dod pārliecību un motivāciju strādāt vēl vairāk. Ja mēs spēlētu vēl pārliecinātāk, ja vairāk pieturētu bumbu, iespējams kaut kas sanāktu," viņš turpināja.

Arī aizsargs Mārcis Ošs izcēla to, ka Latvijas izlasei izdevās progresēt, salīdzinot ar maču pret Ziemeļmaķedoniju.

"Šodien mēs parādījām, ka ir arī pozitīvas iezīmes mūsu sniegumā. Pozitīvais ir jāatstāj uz nākamo spēli. Nav viegli spēlēt pret pasaules klases uzbrucējiem, jo jāspēj pielāgoties viņu ātrumam, citādi viņi sodīs," skaidroja Ošs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!