Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Chelsea" spēlētājs Kalums Hadsons-Odojs svētdien tika arestēts aizdomās par sievietes izvarošanu, vēsta britu mediji.

Hadsonu-Odoju policija aizturēja svētdien "pēc incidenta ar sievieti". Tagad policija apstiprinājusi, ka sieviete, iespējams, izvarota.

"Kad ieradās neatliekamās medicīnas brigāde, sieviete apliecināja, ka ir izvarota. Viņu aizveda uz slimnīcu. Notikuma vietā aizturēts vīrietis, kuru tur aizdomās par izvarošanu. Viņu atbrīvoja pret drošības naudu. Izmeklēšana turpinās," teikts Londonas policijas ziņojumā.

Ziņots, ka atbildīgie dienesti uz notikuma vietu svētdien ieradās agrā rītā pēc pulksten 3. Mediķi bija saņēmuši zvanu par to, ka kāda sieviete nejūtotties labi.

19 gadus vecais Hadsons-Odojs martā kļuva par pirmo Anglijas premjerlīgas futbolistu, kuram konstatēja Covid-19. Tagad Hadsons-Odojs ir pilnībā izveseļojies un cerēja šonedēļ atsākt treniņus nelielās grupās ar "Chelsea" komandas biedriem, tomēr incidents ar policiju pagaidām neļaus futbolistam atgriezties nodarbībās.

Hodsons-Odojs pērn parakstīja piecu gadu līgumu ar "Chelsea", lai arī nebija tālu no došanās uz Minhenes "Bayern". Šosezon viņš 17 premjerlīgas spēlēs guva vienus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.
Pagājušajā viņš arī debitēja Anglijas izlasē. Hadsons-Odojs valstsvienības kreklu piemērījis trīs reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!