Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Skotijas klubā Edinburgas "Hearts" joprojām nav skaidrības par divu pamatsastāva spēlētāju Kreiga Halketa un Alana Foresta atgriešanos ierindā pirms UEFA Konferences līgas mača Rīgā pret RFS, raksta "dailyrecord.co.uk".

Abi futbolisti ar "Hearts" komandu dosies uz Rīgu, tomēr viņu spēlēšana ir zem jautājuma zīmes. Aizsargs Halkets nav piedalījies spēlēs kopš UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas spēles pret "Zurich", kad viņš laukumu atstāja jau sestajā minūtē paceles cīpslas traumas dēļ.

Savukārt pussargs Forests mēģina atgūties no kājas sasituma. Otrdien "Hearts" ārsti vēlreiz izvērtēs abu futbolistu dalību mačā pret RFS. Vēl trīs futbolisti Laiems Boiss, Kais Roulss un Beni Banažīms savainojumu dēļ nevar spēlēt jau ilgāku laiku.

"Hearts" galvenais treneris cer, ka Halkets un Forests Rīgā varēs nospēlēt vismaz pāris minūtes, taču viņš norādīja, ka nākamās dienas parādīs viņu gatavību.

Jau vēstīts, ka UEFA Konferences līgas pirmajā spēļu kārtā RFS negaidīti nospēlēja neizšķirti ar "Fiorentina", bet "Hearts" ar rezultātu 0:4 zaudēja Stambulas "Bašakšehir".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!