Foto: AFP/Scanpix
Negaidīti no amata atkāpušos treneri Gūsu Hidinku Mahačkalas "Anži" komandas galvgalī nomainījis viņa palīgs, holandiešu speciālists Renē Melenstens, informē kluba mājas lapa.

Hidinks, kura paziņojums par "Anži" pamešanu bija pārsteigums pat viņa aģentam, uzreiz devies prom no Mahačkalas, un Melenstems galvenā trenera amatā jau pirmdien aizvadīja pirmo treniņu.

"Mana aiziešana nekādi nav saistīta ar komandas vājo spēli," izdevums "De Telagraaf" citē Hidinku. "Nesen tikos ar kluba vadību un mēs nolēmām, ka daudz kas no tā, par ko runāju pirms vairākiem mēnešiem, ir izpildīts. Komandas sastāvs ir pastiprināts, tāpat arī treneru štābs, kam pievienojies Melenstems. Tāpēc es nolēmu, ka mans darbs ir izpildīts un es varu aiziet."

"Anži" pirmajās divās Krievijas čempionāta kārtās netika pie uzvarām - ar neizšķirtu 2:2 beidzās spēle pret "Lokomotiv", bet Maskavas "Dinamo" tika zaudēts ar 1:2.

Masu mediji baumo, ka Hidinks varētu pāriet uz Spānijas superklubu "Barcelona". Kā ziņots, veselības problēmu dēļ nupat par aiziešanu no Katalonijas kluba paziņoja treneris Titi Vilanova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!