Foto: AFP/Scanpix/LETA
Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas Totenhemas "Hotspur" spēlētājs Kristians Ēriksens paziņojis, ka vēlas sev jaunus izaicinājumus karjerā, un kluba vadība viņu gatavi pārdot par 113 miljoniem eiro, vēsta izdevums "The Times".

Anglijas mediji trešdien citēja Ēriksena teikto savā dzimtenē, kur viņš atzīst, ka vēlas izmēģināt spēkus citā komandā. "Jūtu, ka savā karjerā esmu nonācis punktā, kurā vēlos pamēģināt ko jaunu. Man ir vislielākā cieņa un respekts par to, kas ir noticis "Hotspur" komandā, tomēr gribu pamēģināt ko jaunu," sacīja Ēriksens.

Dāņu pussargs atzina, ka viņš vēlētos uzspēlēt Madrides "Real" kalibra komandā. Viņam gan vēl ir spēkā līgums ar "Hotspur" uz nākamo sezonu, un viņš neizslēdza iespēju, ka varētu nospēlēt pēdējo sezonu Totenhemā un pamest klubu kā brīvais aģents.

Izskanējušas baumas, ka "Real" par Ēriksenu interesējās jau aizvadītās sezonas laikā. Pēc Ēriksena paziņojuma "Hotspur" vadīta paziņoja, ka spēlētāju gatavi pārdot par 113 miljoniem eiro.

Ēriksens Totenhemas "Hotspur" pārstāv kopš 2013. gada, un viņš šīs vienības sastāvā aizvadījis 276 spēles, kurās guvis 66 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!