Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Totenhemas "Hotspur" uzrunājis itāliešu speciālistu Antonio Konti, kā savu nākamo iespējamo galveno treneri.

Kā jau ziņots, Londonas vienība pirmdien no amata atbrīvoja portugāļu speciālistu Nunu Espiritu Santu, kurš vienību vadīja tikai četrus mēnešus.

"Hotspurs" vadības pacietības mērs bija pilns pēc sestdien savā laukumā piedzīvotās sagrāves pret Mančestras "United" ar 0:3. Tā mājiniekiem bija piektā neveiksme pēdējās septiņās līgas spēlēs un Santu līdz ar saviem palīgiem šodien tika atbrīvots no darba.

52 gadus vecais Konte strādājis tādos grandos kā Turīnas "Juventus", Londonas "Chelsea" un Milānas "Inter", kuru iepriekšējā sezonā aizveda līdz triumfam Itālijas futbola A sērijā.

Pēc veiksmīgās sezonas Kontes un "Inter" ceļi tomēr šķīrās, jo speciālists ar komandas vadību nespēja rast kopsaucēju transfēru politikā.

Tāpat Konte savulaik vadījis Itālijas izlasi.

Ja itālietis pieņems "Hotspur" darba piedāvājumu, tā viņam būs atgriešanās premjerlīgā pēc trīs gadu pārtraukuma. Kā "Chelsea" galvenais treneris Konte 2016.gadā kļuva par premjerlīgas uzvarētāju, bet nākamajā sezonā spēja izcīnīt arī Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausu.

Ar 15 punktiem "Hotspur" ieņem astoto vietu 20 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!