Foto: AP/Scanpix

Teicamu sniegumu UEFA Čempionu līgas C apakšgrupas spēlē trešdien aizvadījis Zviedrijas futbolists Zlatans Ibrahimovičs, kurš ar četriem precīziem sitieniem palīdzēja Parīzes "Saint-Germain" komandai savā laukumā ar rezultātu 5:0 (3:0) sagraut beļģu komandu "Anderlecht".

Līdz mača 36.minūtei Ibrahimovičs bija panācis 3:0, bet 52 minūtē vēl vārtus Parīzes komandai guva Edisons Kavani. Desmit minūtes vēlāk Ibrahimovičs guva arī savus ceturtos vārtus.

Visu grupu spēļu rezultātus un kopvērtējuma tabulas var apskatīt "Delfi" speciālajā sadaļā – Čempionu līga.

Otrā C apakšgrupas spēlē Portugāles klubs Lisabonas "Benfica" nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar Pireju "Olympiacos" no Grieķijas.

B grupā Madrides "Real" ar 2:1 (2:1) savā laukumā spēja pārvarēt Turīnas "Juventus" pretestību.

Jau mača 4.minūtē Krištianu Ronaldu" vadībā izvirzīja "Real" komandu, bet 22.minūtē pēc Fernando Ljorentes sitiena rezultāts kļuva 1:1. Septiņas minūtes vēlāk uz "Juventus" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens un Ronaldu to realizēja. Tie arī vēlāk izrādījās uzvaras vārti.

Citā mačā B grupā Stambulas "Galatasaray" ar 3:1 (3:0) pārspēja "Kobenhavn" komandu no Dānijas.

D grupā Maskavas CSKA bez Aleksandra Cauņas sastāvā ar 1:2 (1:2) savā laukumā zaudēja Mančestras "City", bet Minhenes "Bayern" ar 5:0 (2:0) sagrāva Plzeņas "Viktoria" no Čehijas.

Tikmēr A grupā cita vācu komanda Leverkūzenes "Bayer" ar 4:0 (1:0) pieveica Doņeckas "Šahtar", kamēr Mančestras "United" ar 1:0 (1:0) izmocīja uzvaru pret Sosjedadas "Real".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!