Foto: AFP/Scanpix

Slavenais uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs būtu gatavs atgriezties Zviedrijas futbola izlasē, lai piedalītos Pasaules kausa izcīņā, kas vasarā notiks Krievijā, viņš pastāstīja aģentūrai "Reuters".

Ibrahimovičs karjeru Zviedrijas izlasē noslēdza 2016. gadā, kad Eiropas čempionātā viņa valstsvienība nespēja izkļūt no apakšgrupas. 2017. gada aprīlī viņš guva smagu ceļgala savainojumu, un šī iemesla dēļ šosezon viņš laukumā bijis tikai septiņās spēlēs.

"Tas ir smags jautājums. Es vēlos parādīt, ka varu parādīt savu labāko spēli. Nevēlos aizbraukt uz Pasaules kausu tikai tāpēc, lai tur būtu. Taču visas durvis nav aizvērtas," teica Ibrahimovičs.

"Es ilgojos pēc nacionālās komandas. Kad izlasē nospēlēti 20 gadi, kad pats vairs neesi komandā un redzi, kā citi tur spēlē, ir ļoti smagi," atzināts uzbrucējs.

Iepriekš gan Zviedrijas izlases galvenais treneris Janne Andersons nepieļāva iespēju, ka Ibrahimovičs atgriezīsies valstsvienībā. "Tas ir neticami! Futbolists pirms pusotra gada paziņoja par karjeras beigām izlasē, bet mēs vēl joprojām par viņu runājam. Domāju, ka mums jārunā par tiem lieliskajiem futbolistiem, kuri šobrīd ir mūsu komandā," novembrī teica Andersons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!