Foto: F64

Latvijas futbola izlases vārtsargs Kaspars Ikstens nākamsezon nespēlēs futbola klubā RFS, ceturtdien ziņots "Optibet" Latvijas futbola virslīgas vietnē "Twitter" platformā.

RFS aizvadītajā sezonā virslīgā izcīnīja sudraba medaļas, bet Ikstens vārtos stājās astoņās čempionāta spēlēs, kurās rīdzinieki izcīnīja septiņas uzvaras, bet vienreiz zaudēja.

Futbolists no FK "Jelgava" uz RFS pārnāca 2018. gada sākumā. Tieši Zemgales vienībā viņš aizvadījis lielāko daļu karjeras, stājoties "Jelgavas" vārtos 153 spēlēs.

Ikstens pārstāvējis arī "Olimps", "Skonto", Daugavpils "Daugava" un Islandes kluba "UMF Vikingur Olasfvik" rindas. Latvijas izlases vārtus viņš sargājis divās spēlēs. Šī gada novembrī Ikstens tika izsaukts uz nacionālo valstsvienību, bet vārtus visās trijās spēlēs sargāja Roberts Ozols.

Savukārt futbola klubam "Liepāja" pievienojies nu jau bijušais RFS pussargs Vladislavs Isajevs, ziņo Kurzemes klubs.

Jau vēstīts, ka Isajevs pametis Rīgas komandu, kuru viņš pārstāvēja kopš 2016. gada. "Skonto" audzēknis septiņus mačus aizvadījis arī Latvijas izlases sastāvā, bet galvenais treneris Dainis Kazakevičs šogad Isajevu uz valstsvienību neizsauca.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!