Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Itālijas futbola A sērijas grands Milānas "Inter" ceturtdien uzvaru izlaida pašā spēles galotnē, kā rezultātā zaudēti svarīgi punkti cīņā par trešo vietu.

"Inter" viesos spēlēja neizšķirti 2:2 (0:1) ar "Verona".

Milāniešus jau spēles otrajā minūtē pārsteidza Darko Lazovičs, kurš soda laukuma apriņķī tika galā ar pretinieku aizsargu un neilgi pēc tam ar sitienu no šaura leņķa panāca vadību savai komandai. Pirmajā puslaikā viesi atspēlēties neprata, bet otrā nogriežņa ceturtajā minūtē 1:1 panāca Antonio Kandreva.

55.minūtē Milāniešiem vadību palīdzēja pārņemt "Verona" spēlētāja Federiko Dimarko kļūda. Uzvara "Inter" ļautu pietuvoties otrajā vietā esošajai Romas "Lazio", taču četras minūtes līdz spēles beigām neizšķirtu atgrieza Veloso, kurš iepretim vārtiem saņēma bumbu no partnera un no tuvas distances bija nekļūdīgs.

"Šī bija komandas uzvara, jo atdevām daudz spēku, lai demonstrētu šādu sniegumu," pēc neizšķirta teica Veloso. "Priecājos, ka varēju izcelties pret tik spēcīgu komandu."

Citā spēlē SPAL mājās ar 0:3 (0:2) piekāpās "Udinese".

Uzvarētāju labā pa "golam" iesita Rodrigess de Pauls, Stefano Osaka un Kevins Lasanja.

Piektdien Itālijas A sērijā spēles nav paredzētas.

Pēc 31.spēļu kārtas ar 75 punktiem vadībā ir Turīnas "Juventus", par septiņiem punktiem mazāk ir "Lazio", kamēr Bergāmo "Atalanta" ar 66 punktiem ir trešā. Par punktu mazāk ir "Inter", bet "AS Roma" un "Napoli" seko ar 51 punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!