Foto: F64

Itālijas A sērijas futbola komanda "Udinese" izrādot interesi par talantīgo Latvijas uzbrūkošo pussargu Jāni Ikaunieku, apgalvo Itālijas portāls "calciomercato.com".

Portāls Ikaunieku nodēvējis par "latviešu Kakā", kurš "parādījies no nekurienes", sakot, ka "Udinese" viņu uzmanīgi vēro.

Tiesa, Ikaunieka pārstāvētās "Liepājas" vienības prezidents Māris Verpakovskis izteicās, ka viņš neko par "Udinese" komandas interesi neesot dzirdējis.

Šajā sezonā Ikaunieks Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionātā 29 spēlēs izcēlies ar 21 precīzu sitienu, kas viņam dod rezultatīvākā spēlētāja godu.

Šīs nedēļas sākumā jaunais futbolists arī debitēja Latvijas izlasē, 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačā, kurā Latvija cīnījās neizšķirti 1:1 ar Turciju.

Kā zināms, augusta sākumā tika ziņots, ka par rezultatīvo uzbrūkošo pussargu nopietni interesējas Horvātijas spēcīgākā komanda Zagrebas "Dinamo", kur viņš arī bijis uz atrādīšanos, piedaloties vienā pārbaudes spēlē.

Ikaunieks spēlētāja karjeru sāka Kuldīgā, kur ar vietējo komandu divreiz uzvarēja Latvijas čempionātā, bet tagad jau ilgstoši dzīvo Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!