Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas Sporta žurnālistu savienība valsts Futbola federācijā un Olimpiskajā komitejā iesniegusi prasību sodīt futbola kluba "Napoli" prezidentu par viņa izteikumiem par masu mediju pārstāvjiem pēc komandas zaudējuma UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, ziņo vietējie mediji.

"Napoli" prezidents Aurelio de Laurentiss pēc mača apvainoja autoritatīvo Itālijas sporta izdevumu "La Gazzetta dello Sport", ka tas "neieredzot" Neapoles klubu.

"Nedrīkst runāt to, kas pirmais iešaujas prātā. Iespējams, šos izteikumus vadīja emocijas pēc izkrišanas no UEFA Čempionu līgas. Žurnālisti nevienu neienīst, viņi vienkārši dara savu darbu. Mēs esam sarūgtināti par šādu uzvedību, kas prezidentam de Laurentisam ir raksturīga. Aicinām Itālijas Futbola federāciju un Itālijas Olimpisko komiteju kopīgi iejaukties šajā situācijā," žurnālistu prasību citē portāls "Football Italia".

Kā ziņojām, "Napoli" šīssezonas UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā divu spēļu summā ar 2:6 zaudēja titulētajam Spānijas klubam "Real Madrid".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!