Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Argentīnas futbola zvaigzne un pagājušā gada Pasaules kausa ieguvējs Lionels Mesi pēc šīs sezonas atstās Francijas flagmani Parīzes "Saint-Germain" (PSG), paziņojis ietekmīgais apskatnieks Fabricio Romano.

Par Mesi potenciālo aiziešanu no Parīzes kluba, kurā viņam šajos divos gados nav klājies viegli, tiek runāts jau vairākus mēnešus, bet Romano rīcībā esošā informācija liecina, ka šim stāstam nu būs pielikts punkts.

Mesi uz PSG pārcēlās 2021. gada vasarā, ar asarām atstājot Spānijas klubu "Barcelona", kurā viņš kļuva par profesionālu futbolistu un pavadīja visu iepriekšējo karjeru, tiekot arī pie četrām UEFA Čempionu līgas trofejām. Tomēr Spānijas komanda vairs nevarēja atļauties viņu paturēt, un argentīnietis kā brīvais aģents pievienojās Parīzes vienībai, kurā 71 spēlē iesitis 31 vārtus.

Kaut arī statistika nav slikta, Mesi ilgi bija problēmas ar savas spēles atrašanu un iejušanos Parīzē, turklāt viņu regulāri izsvilpj vietējie līdzjutēji. Uzbrukuma trio ar Mesi, Neimāru un Kilianu Mbapē tā arī nav attaisnojis uz sevi liktās cerības, jo Francijas klubs tā arī nav nopietni iesaistījies cīņā par Čempionu līgas kausu. Šajos mēnešos viņš vairākkārt pieminēts saistībā ar pāreju uz ASV vai Tuvajiem Austrumiem, kā arī atgriešanos Barselonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!