Foto: F64
Jaunākajā Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) rangā Latvijas izlase ir zaudējusi vienu pozīciju un noslīdējusi uz 75.vietu.

Visaugstāk šai rangā no Baltijas valstīm atrodas Igaunija - 59.vietā, kas gan ir par vienu pozīciju zemāk nekā iepriekšējā mēneša rangā, bet Lietuva ir zaudējusi 10 pozīcijas un noslīdējusi uz 85.vietu.

Ranga četras spēcīgākās valstis - Spānija, Nīderlande, Vācija un Urugvaja - ir saglabājušas savu pozīciju, bet par divām vietām augstāk uz piekto ir pacēlusies Brazīlija. Savu situāciju ir uzlabojusi arī Anglija, paceļoties no astotās uz septīto vietu, bet Grieķijai kāpums par trim pozīcijām uz astoto vietu.

Portugāles izlase zaudējusi trīs pozīcijas, noslīdot uz astoto vietu, bet labāko desmitnieku noslēdz Dānija, kura pacēlusies par septiņām vietām uz augšu.

Lielākais kāpums jaunākajā FIFA rangā ir Bermudām, kas pacēlušās par 57 pozīcijām uz 132.vietu. Savukārt lielākais kritums ir Bolīvijai un Kiprai, kuras zaudējušas 34 pozīcijas un atrodas attiecīgi 115. un 120.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!