Foto: F64
Latvijas virslīgas futbola čempionāta pirmajā 27.kārtas spēlē otrdien "Liepājas metalurgs" savā laukumā ar rezultātu 6:2 (1:0) pārliecinoši pieveica "Gulbenes" vienību.

Šajā mačā uzvarētājiem trīs vārtus guva Jurģis Kalns, bet pa vienam precīzam sitienam izpildīja Vladimirs Kamešs, Jevgēņijs Golovins un Nerijs Valskis, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Savukārt "Gulbenes" komandas labā abus vārtus guva Heideni Takeda.
Abām komandām šī bija trešā tikšanās reize šosezon, un par favorītiem uzskatītie liepājnieki pret "Gulbeni" izcīnīja tikai ceturto punktu - maijā Liepājā viesi uzvarēja ar 2:1, bet jūlijā Gulbenē spēle noslēdzās ar rezultātu 0:0.

Pārējās šīs kārtas spēles notiks trešdien, kad Jūrmalas pilsētas duelī savā starpā spēkosies "Jūrmala" un "Jūrmala-VV" komandas, "Jelgava" uzņems "Olimps" vienību, bet centrālajā mačā čempionvienība "Skonto" tiksies ar "Ventspils" komandu.

Savukārt jau piektdien sāksies šīs sezonas pēdējā, ceturtā, apļa izspēle.

Kopvērtējumā pašlaik pirmajās divās vietās ar 48 punktiem atrodas "Ventspils" un "Liepājas metalurgs", kas aizvadījušas attiecīgi 22 un 24 spēles, bet trešajā pozīcijā ar 47 punktiem 24 mačos atrodas Daugavpils "Daugava".

Ceturto pozīciju ar 42 punktiem 23 spēlēs ieņem "Skonto" futbolisti, piektā ar 31 punktu 23 cīņās ir "Jelgavas" komanda, bet "Jūrmala", kas 23 spēlēs izcīnījusi par punktu mazāk, ieņem sesto pozīciju.
"Gulbene" 24 spēlēs tikusi pie 26 punktiem un ieņem septīto vietu, "Jūrmala-VV" 22 mačos tikusi pie 16 punktiem, bet "Olimpa" kontā ir pieci punkti 23 spēlēs un devītā vieta kopvērtējumā.
Deviņi klubi šīs sezonas Latvijas čempionātā aizvadīs četru apļu turnīru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!