Foto: F64

Pirms sestdienas cīņas "Optibet" Latvijas futbola virslīgā par vārtsarga Vladislava Lazareva pievienošanos savā "Twitter" kontā paziņoja Jūrmalas "Spartaks".

"Spartaks" komanda sestdien, 17. jūlijā, pulksten 18 Slokas stadionā uzņems čempionvienību "Riga".

"Priecājamies informēt par vārtsarga Lazareva atgriešanos "Spartakā". Viņš mūsu komandā spēlēja 2016. un 2017. gadā," vēsta ieraksts kluba "Twitter" kontā.


Šo sezonu Lazarevs aizvadīja Latvijas klubā "Ventspils", taču pēc šīs komandas atsaukšanas no virslīgas čempionāta vārtsargs palika bez darba.

Astoņās cīņās Lazarevs vārtos stāvēja 672 minūtes, ielaižot 11 "golus".

Lazarevs 2020. gada sezonā pārstāvēja bronzas medaļnieci "Valmieru", kuras rindās aizvadīja sešas spēles, vidēji mačā ielaižot 1,83 bumbas. Vēl sezonu iepriekš viņš "Valmieras" komandas rindās kopumā piedalījās 32 mačos.

Vārtsargs "Valmiera" klubam pievienojās 2019. gada martā, kad pārnāca no Itālijas pēc spēka ceturtās līgas komandas "Pomigliano". Tāpat viņš karjeras laikā pārstāvējis Jūrmalas "Spartaks", "Gulbene 2005" un "Skonto 2" vienības.

Aizpērnā gada septembrī viņš debitēja pieaugušo izlasē, bet iepriekš ir spēlējis arī dažāda vecuma Latvijas jauniešu izlasēs.

Jau ziņots, ka "Spartaka" pieteikumā atgriezies arī Latvijas izlases aizsargs Mārcis Ošs, kurš iepriekšējo sezonu bija izīrēts Šveices superlīgas klubam "Lugano".

Virslīgas kopvērtējuma tabulā "Spartaks" ar 15 cīņās iekrātiem 18 punktiem ieņem sesto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!