Foto: LETA

Bijušais Latvijas izlases futbolists Deniss Rakels, kurš savulaik veiksmīgi spēlēja arī ārzemēs, pievienojies "Super Nova"/"Salaspils" komandai, kas pagājušajā sezonā "Optibet" Virslīgā bija pēdējā vietā.

Jaunā Virslīgas sezona sāksies jau šajā nedēļas nogalē, bet "Super Nova"/"Salaspils" paziņojusi par 30 gadus vecā uzbrucēja Rakela pievienošanos.

"Priecājos pievienoties tādam ambiciozam kolektīvam, kā "Super Nova"/"Salaspils". Esmu pārliecināts, ka spēšu palīdzēt komandai ar savu pieredzi un spēles kvalitātēm panākt uzstādītos mērķus. Esmu pārliecināts vēl arī par to, ka katrs no maniem partneriem komandā darīs laukumā maksimumu iespējamā, lai iepriecinātu līdzjutējus un izcīnītu punktus," paziņojumā norāda Rakels.

Iepriekšējo pusotru gadu Rakels pavadīja RFS komandā, kuras rindās pērn Virslīgā 20 mačos iesita desmit vārtus, turklāt uzspēlēja arī UEFA Eiropas konferences līgas grupu turnīrā.

Savulaik Rakels rezultatīvi spēlēja Polijas Ekstraklasē un pārcēlās uz pazīstamo Anglijas klubu "Reading", kur arī sāka veiksmīgi, taču iedzīvojās nopietnā kājas traumā. Kopš tā laika karjeras attīstība apstājās, un viņš ne tikai atgriezās Polijā, bet vēlāk arī Latvijā.

Rakels jau vairākus gadus netiek izsaukts uz Latvijas izlasi, kuras rindās 32 spēlēs guvis vienus vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!