Foto: twitter.com/fcenisey
Latvija futbola izlases pussarga Vladimira Kameša pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" ceturtdien izcīnīja uzvaru pirmajā pārspēlē par vietu Krievijas premjerlīgā.

"Jeņisej" savā laukumā dramatiskā cīņā ar 2:1 (1:0) pārspēja Tulas "Arsenal", kas Krievijas premjerlīgā šajā sezonā ieņēma 14.vietu starp 16 komandām.

Kamešs laukumā devās komandas sākumsastāvā, bet tika nomainīts 83. minūtē.

Šī dueļa rezultātu 11. minūtē atklāja "Arsenal" aizsargs Mihails Aleksandrovs, raidot bumbu savos vārtos, bet 72. minūtē neizšķirtu panāca Kirils Kombarovs. Tomēr "Jeņisej" spēja izraut uzvaru, kad jau kompensācijas laika pirmajā minūtē vārtus iesita uz maiņu nākušais Arturs Malojans.

Premjerlīgā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Atbildes mačs notiks svētdien "Arsenal" laukumā.

Tikmēr Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs iekļāvis Kamešu kandidātu lokā 9. jūnijā gaidāmajai 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlei pret Eiropas čempioni Portugāli, kā arī trīs dienas vēlāk sekojošajam pārbaudes mačam pret Igauniju.

Kamešs šosezon ar septiņiem vārtiem ir viens no komandas rezultatīvākajiem futbolistiem.

"Jeņisej" pirmo reizi kluba vēsturē piedalās pārspēlēs par vietu premjerlīgā.

Krievijas pēc spēka otrās līgas turnīrā šosezon uzvarēja Maskavas "Dinamo" un Sanktpēterburgas "Tosno" komandas, kas līdz ar to nodrošināja ceļazīmes uz premjerlīgu, kamēr "Jeņisej" bija trešā un to gaidīja vieta pārspēlēs, tāpat pārspēlēs piedalās ceturtās vietas ieguvēja Habarovskas SKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!