Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Francijas futbola superzvaigzne Kilians Mbapē kārtējo reizi vēlas atstāt Parīzes "Saint-Germain" (PSG), vēsta ESPN.

Ietekmīgais medijs ziņo, ka starp 23 gadus vecā Mbapē un PSG vadības savstarpējām attiecībām izskrējis melns kaķis, un abas puses vairs neesot samierināmas. Uzbrucējs meklē ceļus, lai jau janvārī tiktu pārdots.

Šī informācija parādījusies vien piecus mēnešus pēc tam, kad Mbapē ar PSG parakstīja jaunu līgumu, ko viņš tagad dēvējot par kļūdu. Šobrīd spēlētājs neesot mierā par virzienu, kādā dodas klubs gan laukumā, gan ārpus tā, turklāt arī uzbrucēja loma komandā neesot tāda, kāda apsolīta iepriekš. Viņš esot ar mieru pievienoties jebkuram citam klubam, bet pārejai uz Spānijas grandu Madrides "Real" viņš dotu priekšroku visvairāk.

Jau vasarā plaši runāja, ka Francijas izlases futbolists dosies uz Madridi, taču nedaudz negaidīti viņš izvēlējās palikt Parīzē, par ko tika dāsni atalgots.

Nekāda paziņojuma no kluba puses par šo informāciju nav bijis, taču neoficiāli ESPN zināms, ka PSG cer atrisināt radušās domstarpības.

Pateicoties starpsezonā parakstītam trīs gadu līgumam, Mbapē šobrīd ir pasaulē vislabāk atalgotais futbolists. Pēc "Forbes" aplēsēm francūzis šajā sezonā nopelnīs ap 128 miljoniem ASV dolāru.

Mbapē šosezon visu turnīru ietvaros PSG rindās iesitis 11 vārtus 12 spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!