Foto: F64
Pagājušās sezonas Latvijas futbola virslīgas čempione "Riga FC" piektdien "Optibet" futbola virslīgas otrās kārtas pirmajā mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:1) pārspēja "Metta"/"Latvijas Universitāte" (LU) komandu.

"Riga FC" rindās vārtus guva Vladislavs Fjodorovs un Tomislavs Šaričs, kuriem asistēja Artūrs Karašausks, bet mājiniekiem precīzi sita Tamirlans Džamalutdinovs.

Pirmie šajā mačā vārtus guva "Metta"/LU futbolisti, 21. minūtē ar precīzu soda sitienu no 18 metriem izceļoties Džamalutdinovam, kura sistā bumba caururba "Riga" sieniņu un ielidoja tīklā. Tiesa, piecas minūtes pirms pirmā puslaika beigām bijušais "Metta"/LU futbolists Fjodorovs pēc Karašauska piespēles no tuvas distances izlīdzināja rezultātu.

Otrā puslaika sākumā viesi centās izlīdzināt rezultātu, kas 59. minūtē vainagojās ar panākumu - kritienā no vārtu priekšas precīzs bija Šaričs, kuram asistēja Karašausks. Atlikušajā pusstundā mājinieki nespēja atspēlēties, "Riga" futbolistiem svinot uzvaru ar 1:0.

"Riga" virslīgas sezonu iesāka ar 1:0 uzvaru izbraukumā pār "Jelgavu", vienīgos vārtus gūstot no Jūrmalas "Spartaka" pārnākušajam Aleksejam Višņakovam. Savukārt "Metta"/LU Daugavpilī ar minimālu rezultātu 0:1 cieta zaudējumu vietējai "Daugavpils" komandai.

Otrās kārtas turpinājumā sestdien Jūrmalas "Spartaks" savā laukumā spēkosies ar RFS, bet "Jelgava" mājās cīnīsies ar "Ventspili", savukārt svētdien būs "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" un "Daugavpils" duelis. Otro kārtu izlaiž "Liepājas" futbolisti.

Otrā kārtā būs noslēdzošā pirms izlašu pārtraukuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!