Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs drošības nolūkos uz treniņnometni papildus izsaucis vārtsargu Krišjāni Zviedri un pussargu Danielu Ontužānu, vēsta LFF.

"Ņemot vērā atsevišķu spēlētāju veselības problēmas un neskaidrības par viņu gatavību palīdzēt izlasei oktobra nometnē, Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs uz izlasi uzaicinājis papildus divus spēlētājus: Krišjāni Zviedri un Danielu Ontužānu," teikts LFF paziņojumā.

Visticamāk, šobrīd nav skaidrības par vārtsarga Pāvela Šteinbora un pussarga Vladimira Kameša iespējamo dalību nākamajās divās spēlēs, tāpēc treniņiem pievienosies Zviedris un Ontužāns.

Latvijas izlasei oktobra sākumā gaidāmas divas mājas spēles Pasaules kausa atlases ietvaros – 8. oktobrī pret Nīderlandi un 11. oktobrī pret Turciju. Abas spēles stadionā "Daugava" sāksies pulksten 21:45.

Pēc šiem mačiem šī atlases cikla noslēgumā Latvija novembrī viesosies pie Norvēģijas un Gibraltāra. 2022. gada Pasaules kausa atlases Eiropas zonas G apakšgrupā pēc sešām spēlēm pa 13 punktiem ir Nīderlandei un Norvēģijai, 11 punktus guvusi Turcija, astoņi punkti ir Melnkalnei, pieci Latvijai, bet Gibraltārs joprojām ir bešā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!