Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases galvenais treneris nav pārliecināts, ka viens no komandas līderiem varēs iziet laukumā UEFA Nāciju līgas D divīzijas mačā pret Moldovu, vēsta Latvijas Futbola federācija.

Jau vēstīts, ka Uldriķis nepiedalījās iepriekšējā Leuvardenas "Cambuur" spēlē Nīderlandes čempionātā savainojuma dēļ. Šobrīd nav simtprocentīga skaidrība par viņa dalību mačā pret Moldovu.

"Roberts Uldriķis šobrīd pilnībā vēl nav atguvies, par viņa spēlēšanu mačā pret Moldovu pašlaik vēl man nav atbildes," teica treneris. "Sākumsastāvs šobrīd vēl nav skaidrs. Mums vēl vajadzīgs šodienas treniņš, lai pieslīpētu atsevišķas nianses. Kā jau parasti, ir jautājumi par pāris pozīcijām."

Rīt mūs gaida nopietna spēle ar tiešajiem konkurentiem par pirmo vietu grupā. No laukumā redzētā esmu pozitīvi noskaņots. Pirmajā spēlē pret viņiem mums izdevās parādīt labāku sniegumu un iegūt labāku rezultātu. Strādājam pie tā, lai rītdien vēlreiz izdarītu to pašu."

Mačs pret Moldovu risināsies ceturtdien, 22. septembrī, "Skonto" stadionā. Iepriekšējā abu komandu duelī Latvijas izlase uzvarēja izbraukumā ar 4:2.

"Rīt mūs gaida nopietna spēle ar tiešajiem konkurentiem par pirmo vietu grupā. No laukumā redzētā esmu pozitīvi noskaņots. Pirmajā spēlē pret viņiem mums izdevās parādīt labāku sniegumu un iegūt labāku rezultātu. Strādājam pie tā, lai rītdien vēlreiz izdarītu to pašu," uzsvēra treneris.

Latvijas izlase visu treniņos ieplānoto esot paveikusi, piestrādājot uz komandas taktiskajām detaļām, pie standartsituācijām. "Treniņos nemanīju, ka kāds no mūsu spēlētājiem nebūtu labā formā, visi parādīja labas kvalitātes, pareizu attieksmi. Dažiem spēlētājiem tīri statistiski šobrīd varbūt nav labākais periods, bet snieguma ziņā es viņos redzu labu virzību. Skaidrs, ka vienmēr var būt jautājumi par pārliecību, funkcionālo sagatavotību. Un pie tā arī strādājam izlases nometnē," sacīja Kazakevičs.

Latvijas izlases malējais aizsargs uzsvēra, ka vēlas turpināt valstsvienības uzvaru sēriju Nāciju līgas sezonā. "Nav tā, ka visu laiku par to runājam un domājam. Ejam soli pa solim," viņš papildināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!