Foto: Reuters/Scanpix
Anglijas futbola zvaigzne Harijs Keins pagarinājis līgumu ar Totenhemas "Hotspur" komandu līdz 2024.gadam, ziņo klubs.

Savukārt neoficiāla informācija liecina, ka 24 gadus vecais Keins saņems divreiz lielāku algu kā iepriekš. Keina alga līdz šim esot bijusi aptuveni 100 000 mārciņu jeb 120 000 eiro nedēļā.

Aizvadītajā sezonā angļu uzbrucējs guva 41 vārtus 48 spēlēs "Hotspur" rindās, visos turnīros kopā ņemot. Anglijas premjerlīgas turnīrā viņš izcēlās ar 30 precīziem sitieniem, bet kopumā 2017.kalendārajā gadā Keins guva 56 vārtus gan kluba, gan izlases sastāvā.

Futbolists tiek uzskatīts par vienu no labākajiem uzbrucējiem pasaulē, turklāt viņš tika saistīts ar iespējamo pāreju uz Spānijas klubu Madrides "Real".

Keins "Hotspur" sistēmā ir kopš 2004.gadā, profesionāļa karjeras laikā tiekot izīrēts arī citām Anglijas komandām. Pērn viņš panāca vienošanos ar "Hotspur" komandu, noslēdzot līgumu līdz 2022.gadam, taču šobrīd tas ticis pagarināts.

Aizvadītajā Anglijas premjerlīgas sezonā "Hotspur" finišēja trešajā vietā turnīra kopvērtējumā un nodrošināja sev vietu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!