Foto: AFP/Scanpix/LETA

Ukrainas titulētais futbola klubs Kijevas "Dinamo" pirms došanās uz UEFA Čempionu līgas spēli Spānijā pret slaveno "Barcelona" saskāries ar sastāva problēmām, jo daudziem futbolistiem konstatēta saslimšana ar Covid-19.

Pagājušajā nedēļā pirms došanās uz spēli Ungārijā pret "Ferencvaroš" pozitīvi Covid-19 testi bija diviem futbolistiem un fiziskās sagatavotības trenerim. Pagājušās nedēļas beigās "lazaretei" pievienojās vārtsargs Deniss Bojko, kurš sargāja vārtus neizšķirtā 2:2 pret "Ferencvaroš".

Tomēr tagad Ukrainas kluba problēmas ar sastāvu kļuvušas daudz nopietnākas, jo ar Covid-19 saslimušo skaitam pievienojušies vēl seši futbolisti, galvenā trenera Mirča Lučesku palīgs Emilians Karass un četri apkalpojošā personāla pārstāvji.

Kijevas "Dinamo" un "Barcelona" mačs notiks trešdien, 4. novembrī. Ukrainas čempioni sezonu sāka ar zaudējumu savās mājās spēlē pret "Juventus" (0:2), bet tad sekoja neizšķirts Ungārijā. Savukārt "Barcelona" pirmajās divās spēlēs uzvarējusi gan "Ferencvaroš", gan "Juventus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!