Foto: F64
Latvijas futbola klubam "Riga FC" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtas mačs pret Dānijas grandu "Kobenhavn", iespējams, būs smagākā spēle līdz šim, sacīja vienības galvenais treneris Mihails Koņevs.

"Riga FC" izbraukumā "Telia Parken" stadionā plkst.20.45 pēc Latvijas laika spēkosies ar "Kobenhavn".

"Dāņi spēlē skatāmu futbolu. Tribīnēs vienmēr ir ap 40 tūkstošiem skatītāju, lai arī pret kuru komandu spēlētu. Mūs sagaida grūta spēle, iespējams, sarežģītākā spēle līdz šim. Mēģināsim izdarīt visu iespējamo. Puišiem teicu, ka tas mums ir sapnis. Varbūt kādam tā ir vienīgā iespēja iekļūt grupu turnīrā. Līdz pēdējam momentam ir jācīnās par šo sapni. Citādi pēc tam var sanākt nožēlot. Atdosim visus spēkus, lai sasniegtu labu rezultātu," pirms spēles teica Koņevs, kura teiktais citēts kluba mājaslapā internetā.

Atbildes spēle notiks pēc nedēļas "Skonto" stadionā, uzvarētājai divu spēļu summā iekļūstot Eiropas līgas grupu turnīrā.

Kobenhavn" pēdējos 13 gados 12 reizes spēlējusi Eiropas klubu turnīru apakšgrupās. Kopenhāgenas vienība par Dānijas čempioni kronēta 13 reizes un valsts kausa izcīņā triumfējusi astoņas reizes. Pērn tā atgriezās Dānijas čempiones tronī, bet UEFA Eiropas līgā apstājās grupu turnīrā, apakšgrupā palaižot priekšā Sanktpēterburgas "Zeņit", Prāgas "Slavia" un Bordo "Girondins".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!