Foto: AP/Scanpix
Krievijas Iekšlietu ministrija (MVD) 54 personām ir piemērojusi aizliegumu apmeklēt gaidāmā Konfederāciju kausa izcīņas spēles, informē aģentūra TASS.

MVD ir izveidojusi sadarbību ar pārējo Konfederāciju kausa dalībvalstu tiesībsargājošām institūcijām, lai apmainītos ar informāciju, kas ļautu novērst huligānu izraisītas nekārtības šā turnīra laikā.

"Konfederāciju kausa izcīņas spēlēs nevarēs iekļūt personas, kurām ar tiesas lēmumu liegts apmeklēt futbola spēles; šobrīd šo personu skaits ir 54," aģentūrai pavēstīja ministrijā.

Konfederāciju kausa izcīņa notiek valstī, kas uzņem nākamo Pasaules kausa finālturnīru, un tajā piedalās astoņas komandas – visu kontinentu čempioni, esošie Pasaules kausa īpašnieki un rīkotājvalsts, šajā gadījumā - Krievija.

Šogad Konfederāciju kausa izcīņa risināsies no 17. jūnija līdz 2. jūlijam.

Kā ziņojām, pirms tam Krievijas Futbola federācija ziņoja, ka aizliegums apmeklēt futbola spēles visā Krievijas teritorijā piemērots apmēram pusotram simtam līdzjutēju.

Kā zināms, 2016. gada Eiropas čempionātā, kas notika Francijā, izcēlās plašas nekārtības ar angļu un krievu futbola fanu iesaistīšanos, kurās bija arī cietušie un bojā gājušie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!