Foto: Vida Press

Portugāles futbola izlases līderis Krištianu Ronaldu nepiedalīsies gaidāmajā Konfederāciju kausa izcīņas spēlē par trešo vietu, jo nolēmis doties pie saviem jaundzimušajiem bērniem, ko Portugāles izlases vadība viņam arī atļāvusi, ziņo ārzemju mediji.

Kā ziņojām, Konfederāciju kausa izcīņas pusfinālā Portugāle ar 0:3 soda sitienos piekāpās Čīlei, kura finālā tiksies ar Vācijas un Meksikas spēles uzvarētājiem.

"Es, kā vienmēr, ar visu sirdi un dvēseli biju izlases rīcībā, neskatoties uz to, ka zināju par savu bērnu piedzimšanu," savā "Facebook" profilā ierakstījis Ronaldu. "Diemžēl mēs nespējām sasniegt savu mērķi, taču es esmu pārliecināts: turpināsim priecēt portugāļu futbola līdzjutējus. Federācijas prezidents un treneru štābs izrādīja pretimnākšanu, un es to neaizmirsīšu. Esmu laimīgs, ka beidzot redzēšu savus bērnus."

Ārzemju mediji ziņoja, ka jūnija sākumā surogātmāte laidusi pasaulē Krištianu Ronaldu dvīņus, puisīti un meitenīti, Mateu un Evu. Oficiāli šī informācija joprojām nav apstiprināta.

2010. gadā Krištianu Ronaldu pirmoreiz kļuva par tēvu, kad surogātmāte iznēsāja viņa pirmo dēlu, Krištianu junioru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!