Foto: stock.xchng
Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) klubu Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlē Kongo klubs "Mazembe" ar 1:0 (1:0) uzvarēja Meksikas vienību "Pachuca".

Vienīgie vārti šajā spēlē tika gūti mača 21.minūtē, kad precīzs raidījums padevās Mbezam Bedi.

Pusfinālā "Mazembe" tiksies ar "Internacional" komandu no Brazīlijas, kamēr "Pachuca" futbolisti spiesti samierināties ar dalību spēlē par piekto vietu.

Savukārt otrajā pusfinālā AAE kluba "Al-Wahda" un Dienvidkorejas vienības Sonnamas "Ilhwa" pāra uzvarētājs tiksies ar Itālijas čempionvienību un pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētājiem Milānas "Inter".

LETA jau ziņoja, ka pirmajā turnīra spēlē Al-Wahda" ar rezultātu 3:0 uzvarēja Jaungvinejas vienību "Hekari United".

Kopumā turnīrā piedalās divi Āzijas klubi, kā arī pa vienam klubam no Eiropas, Dienvidamerikas, Āfrikas, Ziemeļamerikas, kā arī Austrālijas un Okeānijas zonas.

Turnīrs noslēgsies 18.decembrī.

FIFA klubu Pasaules kausa izcīņa notiek jau septīto reizi. 2000.gadā par uzvarētāju kļuva Brazīlijas klubs "Corinthians", 2005.gadā uzvarēja Brazīlijas klubs "Sao Paolo", 2006.gadā uzvarēja Brazīlijas klubs "Internacional", bet pēdējos trijos gados uzvarējuši Eiropas klubi - 2007.gadā triumfēja Itālijas klubs "AC Milan", bet iepriekšējos divos gados par labākajiem kļuva Anglijas klubs Mančestras "United" un Spānijas vienība "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!