Foto: Reuters/Scanpix
Polijas kluba Krakovas "Wisla" futbolisti Rīgā ir apņēmušies pieveikt Latvijas čempionvienību "Skonto" neatkarīgi no visiem citiem apstākļiem, un viesu kapteinis Radoslavs Soboļevskis pauda gatavību trešdien izcīnīt uzvaru pat gadījumā, ja būtu jāspēlē spīdveja treka kvalitātes laukumā.

"Wisla" Čempionu līgas kvalifikācijas spēlē pret "Skonto" ir favorīti, un komandai tas jāapliecina laukumā, par Soboļevska teikto rakstīja Polijas avīze "Gazeta Krakowska".

Soboļevskis atturējās vērtēt "Skonto" meistarību, sakot, ka to varēs izdarīt pēc pirmajām 10 spēles minūtēm. Arī "Skonto" stadiona zāliena kvalitāte Soboļevskim ir vienaldzīga.

"Pat, ja mums te [Rīgā] būtu jāspēlē spīdveja trekā, mums jāuzvar un jāieliek labs pamats pirms atbildes spēles Krakovā," teica "Wisla" kapteinis. "Mēs zinām, cik daudz cilvēku cer uz mums, un izdarīsim visu, lai šīs cerības attaisnotu," viņš piebilda.

Soboļevskis pastāstīja, ka Krakovas komandā ir lieliska atmosfēra, lai gan "Wisla" sastāvā visās pozīcijās ir ļoti liela konkurence, un neviens nevar būt drošs par savu vietu. "Wisla" ir apņēmusies iekļūt Čempionu līgas pamatturnīrā, un Soboļevskis to uzskata par nozīmīgu mērķi arī savā futbolista karjerā.

Jau ziņots, ka "Skonto" un "Wisla" trešdien Rīgā aizvadīs pirmo spēli Čempionu līgas kvalifikācijas otrajā kārtā. Atbildes spēle Krakovā notiks 19. jūlijā. Uzvarētājs divu spēļu summā iekļūs kvalifikācijas trešajā kārtā, kur pretendēs uz vietu pārspēlēs par vietu pamatturnīra grupu kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!