Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Portugāles futbola zvaigznei Krištianu Ronaldu šķiet, ka Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "United" ar savu attieksmi viņu nodeva, kā arī atklāja, ka viņš neciena galveno treneri Eriku ten Hagu, viņš atklāja intervijā žurnālistam Pīrsam Morganam.

90 minūšu video intervija šonedēļ būs redzama televīzijas kanālā "TalkTV", bet izdevumā "The Sun" aprakstīta daļa no šīs sarunas.

Morgans Ronaldu jautāja, vai "United" hierarhija centās viņu izspiest ārā no kluba, un futbolists atbildēja: "Jā, ne tikai treneris, bet arī divi vai trīs cilvēki, kuri ir ap klubu. Es jutos nodots."

"Cilvēkiem būtu jāzina patiesība. Jā, es jutos nodots. Es jutos tā, it kā vairāki cilvēki mani vairs negrib šeit. Ne tikai šajā gadā, bet arī iepriekšējā," sacīja Ronaldu.

Ronaldu norādīja, ka ten Hagu neciena tāpēc, ka treneris necienu viņu. "Ja tu necieni mani, es nekad necienīšu tevi. Es domāju, ka faniem jāzina patiesība. Es vēlos tikai labāko klubam. Tikai tāpēc es atgriezos Mančestras "United"," viņš sacīja.

Viņš arī kritizēja kluba stāvokli pēc galvenā trenera Aleksa Fergusona aiziešanas un norādīja, ka klubā kopš 2013. gada nav notikusi nekāda evolūcija. "Viņiem ir jāmaina daudzas, daudzas lietas," sacīja Ronaldu.

Jau vēstīts, ka jau starpsezonā bija runas par to, ka Ronaldu varētu pamest "United". Kluba vadība neesot izrādījusi empātiju laikā, kad viņa jaunākā meita jūlijā bija slimnīcā.

Šosezon Ronaldu tikai četrās spēlēs izgājis Mančestras "United" komandas pamatsastāvā, bet UEFA Eiropas līgā visas sešas spēles sācis sākuma vienpadsmitniekā. Kopumā šosezon portugālis guvis trīs vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!