Foto: Publicitātes foto

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Raimonds Krollis sestdien Itālijas A sērijas mačā laukumā nedevās, kamēr viņa pārstāvētā "Spezia" komanda spēlēja neizšķirti.

Spēcijas vienība izbraukuma ar rezultātu 1:1 (1:1) dueli pret Florences "Fiorentina" neizšķirti, pārtraucot pretinieku piecu uzvaru sēriju Itālijas A sērijā.

Laukuma saimniekiem izdevās izvirzīties vadībā spēles 25.minūtē, kad pēc "Fiorentina" spēlētāja sitiena bumba trāpīja Spēcijas kluba aizsargam Pšemislavam Visņevskim un atrada ceļu vārtos.

Savukārt 32.minūtē rezultātu izlīdzināja M'Bala Nzola, kurš apsteidza gan pretinieku aizsargu, gan vārtsargu un raidīja bumbu Florences komandas vārtos.

Spēcijas komanda ar 26 punktiem 29 spēlēs ieņem 17.vietu 20 klubu konkurencē, kamēr "Fiorentina" ar 41 punktu atrodas astotajā pozīcijā. Uz B sēriju sezonas beigās izkritīs trīs vājākās komandas, kuras "Spezia" šobrīd apsteidz par septiņiem punktiem.

Krollis Spēcijas kluba rindas papildināja janvārī un jau pirmajā mačā bija spēles pieteikumā, taču savu debiju, kļūstot par pirmo Latvijas futbolistu, kurš devies laukumā Itālijas A sērijā, viņš piedzīvoja 5.februārī, kad mačā pret "Napoli" 76.minūtē devās uz maiņu. Nākamajos septiņos mačos viņš palicis uz rezervistu soliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!