"Valmiera" sestdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 26.kārtas spēlē sagrāva "Super Nova" vienību, trīs vārtus gūstot Raimondam Krollim.

"Valmiera" savā laukumā ar rezultātu 7:0 (3:0) pārspēja "Super Novu".

23.minūtē valmierieši guva pirmos vārtus, taču tik fiksēta aizmugure, un vārtu guvums netika ieskaitīts. Vēl pēc trīs minūtēm laukuma saimniekiem izdevās izvirzīties vadībā, vārtus gūstot Raimondam Krollim.

Savukārt 39.minūtē ar precīzu sitienu izcēlās Daisuke Jokota, bet vēl pēc divām minūtēm 3:0 panāca Krollis, gūstot savus 17.vārtus šosezon.

Tikmēr otrajā puslaikā 60.minūtē ar precīzu sitienu izcēlās Kamilo Mena. 64.minūtē tikko pēc došanās laukumā piektos vārtus laukuma saimnieku labā guva Luka Silagadze.

75.minūtē Krollis vēlreiz pārspēja "Super Nova" vārtsargu, pirmo reizi šajā sezonā nokārtojot sev "hat-trick".

Pamatlaika izskaņā 90.minūtē Žorže Teišeira raidīja septīto reizi bumbu viesu komandas vārtos un panāca 7:0.

Šosezon abās savstarpējās spēlēs uzvarējusi līdervienība - 5:1 viesos un 1:0 mājās.

Šodien plkst.16 "Daugavpils" uzņems "Metta" vienību.

Svētdien tiksies "Riga" un "Tukums 2000"/"Telms", kā arī "Spartaks" un "Auda", bet pirmdien notiks kārtas centrālā spēle "Liepāja" - RFS.

Turnīra tabulas galvgalī 26 mačos 64 punktus ir sakrājusi "Valmiera", 56 punktus 25 mačos - "Riga" un 53 punktus - RFS, bet četrinieku ar 50 punktiem 25 spēlēs noslēdz "Liepāja". Piektā ir "Auda" ar 38 punktiem 25 spēlēs, bet sestā - "Daugavpils", kurai ir 24 punkti 25 cīņās, kamēr "Tukums 2000"/"Telms" komandai 25 cīņās ir 23 punkti. 25 mačos 18 punkti ir Jūrmalas "Spartaka" komandai, 26 punkti 17 punkti - Salaspils "Super Nova" un 15 punkti - "Metta".

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Plānots spēles aizvadīt četros apļos no 11.marta līdz 13.novembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!