Foto: F64
Latvijas futbola kluba Jūrmalas "Spartas" īpašnieks Marko Trabuki pēc ierašanās Latvijā no Kaļiņingradas neesot ievērojis 14 dienu obligāto karantīnu, secinājis laikraksts "Latvijas Avīze".

Trabuki sociālajos tīklos ievietoja video, ka 29. jūnijā lido no Kaļiņingradas lidostas, bet 3. jūlijā vēroja spēli Valmierā. Jūrmalas kluba preses sekretārs Eduards Petrovs šo jautājumu nekomentēja, bet ģenerāldirektors Edgars Gauračs uz laikraksta centieniem ar viņu sazināties nereaģēja.

Portāls "Delfi" jau iepriekš mēģināja sazināties ar "Spartaks" komandu, taču neguva informāciju, kas noliegtu Trabuki ignorēto karantīnu. Trabuki 10. jūlijā esot nodevis Covid-19 testu, kas esot bijis negatīvs, taču "Spartaks" komanda nekādu apliecinājumu šim faktam neuzrādīja, kā arī neminēja, kurā laboratorijā tests veikts.

Jau vēstīts, ka drošības apsvērumu dēļ pārcelta "Spartaks" kluba spēle pret "Liepāja" vienību. Jūrmalas klubs ziņoja, ka kluba vadības un apkalpojošā personāla vidū bijuši trīs pozitīvi Covid-19 testi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!